Pistache-Kokosbonbons

ReceptuurIngredienten

Breek de chocolade boven een kom in kleine stukjes en plaats deze in een pan met heet water (au bain marie). Laat de chocolade al roerend smelten en daarna buiten het warme bad zover afkoelen tot ze nog vloeibaar is.
Roer met een spatel de slagroom, de amandelspijs en de pistaches door de gesmolten chocolade.
Bekleed een vierkante vorm van circa 10 * 10 cm met plastic folie. Schep het chocolademengsel in de vorm en strijk het met de bolle kant van een lepel glad. Bestrooi de bovenkant met kokos, dek de vorm af met plastic folie en druk het geheel stevig aan. Laat het bonbonblok gedurende enkele uren in de koelkast uitharden en snijd het daarna in repen 3-4 cm breed.Verdeel de repen in gelijkmatige driehoekjes en garneer ze naar eigen inzicht.

Laat de bonbons niet te oud worden....

Eet smakelijk

This page does not fall under the responsibility of UvA.

Recept
Overzicht recepten
Huis van Kees